כוסות ומזלגות - והפעם...
ניחוחות איטליה
שף ניר גבעתי ומסעדת טול בכליל מארחים את סומילייה מיכל עזרוני-קסירר
לערב בניחוח איטלקי עשיר ביום חמישי ה-21 בנובמבר 2013.
תפריט:
אנטיפסטי
- רופינו אורבייטו קלאסיקו –
יין לבן יבש, עם ניחוחות רעננים של תפוחים, אננס וליצ'י. ליין גוף קל ומאוזן עם סיומת נעימה.
מרק ריבולטה
- למברוסקו אדום סאלאמינו די סנטה קרוצ'ה, קוויקיולי –
יין אדום חצי יבש, מבעבע קלות, מרענן פרחוני ומאוזן היטב עם חמיצות תומכת מצויינת במבנה.
פסטה ביתית עם מנגולד וגבינות עיזים
- רופינו קיאנטי –
10% קאנאיולו, השאר סנג'ובזה. פרי אדום ופרחוני, חומציות גבוהה, רענן וצעיר, עשוי היטב.
עגל Peposo /אוסובוקו טלה בשום ורוזמרין/
פולנטה ממולאת בקפונטה ומוצרלה ברוטב עגבניות שרי צלויות
- וילה מדורו מוטפולצ'יאנו דיאברוצו 2010 -
יין עגלגל, עמוס בפרי בשל אדום, תבלינים וליקוריץ, כולם משתלבים יחד לכדי צורה יפה וסגנון מפואר.
שרבט לימון על קרסט שקדים
- גראפה של ג'וב -
מסעדת טול, בכליל.
טלפון לברורים והזמנות: 054-4794472
טול בפייסבוק
ניחוחות איטליה
שף ניר גבעתי ומסעדת טול בכליל מארחים את סומילייה מיכל עזרוני-קסירר
לערב בניחוח איטלקי עשיר ביום חמישי ה-21 בנובמבר 2013.
תפריט:
אנטיפסטי
- רופינו אורבייטו קלאסיקו –
יין לבן יבש, עם ניחוחות רעננים של תפוחים, אננס וליצ'י. ליין גוף קל ומאוזן עם סיומת נעימה.
מרק ריבולטה
- למברוסקו אדום סאלאמינו די סנטה קרוצ'ה, קוויקיולי –
יין אדום חצי יבש, מבעבע קלות, מרענן פרחוני ומאוזן היטב עם חמיצות תומכת מצויינת במבנה.
פסטה ביתית עם מנגולד וגבינות עיזים
- רופינו קיאנטי –
10% קאנאיולו, השאר סנג'ובזה. פרי אדום ופרחוני, חומציות גבוהה, רענן וצעיר, עשוי היטב.
עגל Peposo /אוסובוקו טלה בשום ורוזמרין/
פולנטה ממולאת בקפונטה ומוצרלה ברוטב עגבניות שרי צלויות
- וילה מדורו מוטפולצ'יאנו דיאברוצו 2010 -
יין עגלגל, עמוס בפרי בשל אדום, תבלינים וליקוריץ, כולם משתלבים יחד לכדי צורה יפה וסגנון מפואר.
שרבט לימון על קרסט שקדים
- גראפה של ג'וב -
מסעדת טול, בכליל.
טלפון לברורים והזמנות: 054-4794472
טול בפייסבוק